Gevelreinigen met Droogijs
Cryo-Rent B.V.

Cryo-Rent B.V. heeft op basis van Droogijsstralen een methode ontwikkeld dat uitermate geschikt iGevelreinigen met Droogijss voor gevelreiniging. Uitgaanspunt is het behoud van de te reinigen ondergrond.
Monumentale objecten kunnen met deze methode worden gereinigd, zonder het karakteristieke aanzien van het project te veel te wijzigen.

Droogijsstralen met toevoeging zoals Cryo-Rent B.V. toepast, heeft zich bewezen als een goed alternatief voor bestaande gevelreinigingsmethoden met chemicaliën, Torbo vochtstralen, zand- en gritstralen of hogedrukreiniging, waar de ondergrond toch vaak te veel en onnodig wordt beschadigd.

Hoe werkt het?
Gevelreinigen met DroogijsDe verfijnde techniek waarbij een additief aan verschraapt Droogijs wordt toegevoegd en vervolgens onder zeer lage druk op de te reinigen ondergrond wordt gespoten zorgt voor een licht borstelend, poetsend effect.

De combinatie van de reinigende werking van Droogijs en licht schurend additief zorgen voor een perfect resultaat waarbij de ondergrond en eventueel voegen niet worden beschadigd. De techniek is droog. Er wordt tijdens het proces geen vocht in de te reinigen ondergrond gebracht.

Meer informatie over het gevelreinigen met droogijs vind u op de website van Derckx Opticare Reiniging: www.opticare.nl