Cryo-Rent B.V.

Cryo-Rent B.V. is een onderneming met, al meer dan 25 jaar, ruime ervaring en specialisme op gebied van droogijs, droogijsstralen en Iceblast (Waterijsstralen).

Verhuur en verkoop
U bent bij ons aan het juiste adres voor huur, huurkoop of aankoop van droogijs straalapparatuur. Vanzelfsprekend leveren wij u het benodigde droogijs met de bijbehorende persluchtvoorziening en toebehoren voor het zelfstandig uitvoeren van de reinigingswerkzaamheden. Daarbij hoort uiteraard ook training voor bedienend personeel en professionele projectbegeleiding.

Droogijs leverancier
Op onze bedrijfslocatie te Nieuw Bergen produceren wij dagelijks grote hoeveelheden droogijs voor onze klanten in binnen- en buitenland.

Ons droogijs wordt vervaardigd uit kooldioxide (CO2), dat vrijkomt bij biovergisting van groeten en fruit afval uit de tuinbouw.
Om de levering van droogijs aan onze klanten te kunnen waarborgen beschikken wij over meerdere productie units en een uitgebreid wagenpark voor het transport van het droogijs. Zo heeft u de garantie dat u ten alle tijde droogijs beschikbaar heeft. U kunt het droogijs natuurlijk ook zelf bij onze vestiging afhalen.

Machinebouw
Uit onze ruime ervaring en kennis hebben wij onze eigen droogijsstraler ontwikkeld. De Cryo-Master wordt op onze bedrijflocatie in Nederland gebouwd en doorontwikkeld. Inmiddels wordt de Cryo-Master door meerdere van onze klanten in binnen- en buiteland ingezet.

Alle informatie over de hierboven genoemde diensten vind u op deze website.

Algemeen Directeur G. Derckx
Verhuur en verkoop Droogijsstraalapparatuur - Cryo-Rent B.V.

G. Derckx
Algemeen directeur.

g.derckx@cryorent.nl


  Cryo-Rent B.V.     KvK 58345299    BIC: RABONL2U
 IBAN: NL89 RABO 0139 5937 72

Op al onze diensten en leveringen gelden onze algemene voorwaarden,
gedeponeerd bij de KvK te Venlo.